Servicii tipografice. Lista completa a tipografiilor din Romania. Gaseste oferta de servicii de tiparire perfecta pentru nevoile tale!
Tipografii Romania
registre_bani_personali_730.png
CAUTARE TIPOGRAFIE
Nume tipografie
Judet

QualMedia

Qualmedia
JUDET: Cluj
LOCALITATE/SECTOR: CLUJ NAPOCA
ADRESA: Calea Baciului, nr. 47
TELEFON: +40 264 450 006
FAX: +40 264 591 672
PERSOANE CONTACT
Camelia Maerean office@qualmedia.ro
PRODUSE si SERVICII
PRODUSE
Ziare
Reviste
Carte
Tiparituri pt promotii / comercial:
catalog retaileri, mape, pliante, afise, flyere, holdere, shelflinere, wobler, hanger, stickere
Tipariturii ptr prezentare:
mape, cataloage, brosuri, antete, carti de vizita, mostrare
Ambalaje:
etichete
Tipizate:
fise de magazie, formularistica, registre, facturi si avize, chitante, scrisori de transport, vouchere, bloc-notes-uri
SERVICII

Utilaje:


NOU: Heidelberg SpeedMaster 74-5 ultima generatie


-    principalele caracteristici tehnice: 5 grupuri de culoare + grup de lăcuire separat, Technotrans Unit, cuptor IR
-    pupitru de comanda CP 2000
Nota: utilajul este operat de personal specializat din Germania!

Heidelberg Sormz
•    Format 52*72 cm
•    2 grupuri de culoare
•   
RIOBY 520
•    Format 35*50

Pe lângă utilajele de tipar offset  tipografia deţine şi două imprimante digitale, asigurând imprimarea rapidă pentru tiraje foarte mici.

SERVICII PREPRESS:
Tehnoredactare, Scanare & prelucrare imagine, DTP
TIPAR:
TIPAR OFFSET, TIPAR DIGITAL
SERVICII POST PRESS:
Faltuire, Biguire, Brosare, Capsare, Stantare, Embosare, Lac UV, Lac mat, Masini de cusut cu ata, UV selectiv, Taiere la format, Impachetarea individuala, Folio
DESPRE "QualMedia"

Tipografia QualMedia a fost infiintata in anul 2002, la Cluj-Napoca, si face parte din grupul QualMedia, alaturi de Agentia de publicitate si Editura QualMedia.

QualMedia detine in acest moment unul din cele mai  performante utilaje de tipar offset din Transilvania, Heidelberg SpeedMaster 74-5. Intregul proces de calibrare, de la finalizarea fisierului client pana la imprimare si finisaje, este integrat intr-o singura retea, astfel oferind avantaje pentru lucrari de medie si mare capacitate pana acum accesibile doar la tiraje mici, prin tipar digital.

Tipografia furnizeaza servicii integrate, incepand cu DTP & Prepress, pregatirea fisierului pentru tipar, descompunere culoare, matchprint. De asemenea, are un departament de Client Service, dedicat, pentru consilierea clienţilor şi coordonarea lucrărilor acestora.


La achiziţionarea noilor utilaje de tipar, tipografii au beneficiat de training de specialitate în Austria. Începând cu luna octombrie, QualMedia are un specialist recrutat din Germania, pentru utilizarea Heidelberg SpeedMaster si optimizarea fluxului de lucru.

Finisajele oferite sunt dintre cele mai diverse şi sunt realizate la o calitate excepţională: înfoliere mată/lucioasă, lăcuire UV, lăcuire selectivă, riţuire, fălţuire, biguire, capsare, broşare, spiralare, coasere, lipire buzunare, ştanţare, legătorie, embosare, folio.

Agentia de publicitate QualMedia este o agentie full-service, activand inca de la inceput atat pe plan local si national, cat si international. Agentia ofera servicii complete de branding, creatie si strategie, design grafic si interactiv, ilustratie, PR & BTL, media, dezvoltare aplicatii software, design si programare web, productie indoor si outdoor.
Inca de la inceput, agentia a avut drept avantaj competitiv productia proprie.

Agentia are o arie extinsa de clienti, pentru care a furnizat servicii speficice, dezvoltand insa si o serie importanta de campanii integrate.

Editura QualMedia, infiintata in 2007, a lansat revista HR Journal, revista dedicata specialistilor de resurse umane. HR Journal se afla la cea de-a cincea editie, frecventa de aparitie fiind o data la doua luni si avand un tiraj de 4.500 de exemplare. Revista se distribuie prin abonament, la nivel national.

Fa acum o cerere de oferta de pret
Va invitam sa completati formularul de mai jos pentru a trimite o comanda sau un mesaj catre "QualMedia".
Va informam ca TipografiiRomania.ro prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in acest formular (nume, prenume, telefon, email) in scopul inlesnirii contactului intre dumneavoastra si tipografia care va prelua cererea de mai jos. Datele vor fi dezvaluite tipografiilor membre/clientilor nostri. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la current cu activitatea noastra
Nume*
Telefon*
Email*
Oras
Comentariu*
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
ACTUALIZARI
21 Iulie 2014
22 Martie 2014
14 Ianuarie 2014
22 Noiembrie 2013
15 Noiembrie 2013
30 Septembrie 2013
19 Septembrie 2013
10 Septembrie 2013
31 Iulie 2013
22 Iulie 2013
25 Aprilie 2013
18 Martie 2013
17 Ianuarie 2013
9 Ianuarie 2013
10 Decembrie 2012