Servicii tipografice. Lista completa a tipografiilor din Romania. Gaseste oferta de servicii de tiparire perfecta pentru nevoile tale!
Tipografii Romania
registre_bani_personali_730.png
CAUTARE TIPOGRAFIE
Nume tipografie
Judet

PRINT AND SMILE

Print And Smile
JUDET: Timis
LOCALITATE/SECTOR: TIMISOARA
ADRESA: STR. Emanoil Gojdu Nr. 9
TELEFON: 0742.883.900
PERSOANE CONTACT
DANIEL PASCU
PRODUSE si SERVICII
PRODUSE
Ziare
Reviste
Carte
Tiparituri pt promotii / comercial:
catalog retaileri, mape, pliante, afise, flyere, stickere
Tipariturii ptr prezentare:
mape, cataloage, brosuri, antete, carti de vizita, mostrare
Ambalaje:
cutii, etichete, pungi hartie
Tipizate:
vouchere, bloc-notes-uri
Alte produse:
caiete mecanice, harti, felicitari, coperti CD, puzzle, jocuri pt copii, agende, calendare
Legatorie de arta:
meniuri, note de plata, mape de semnaturi, coperti CD, suporti pt cuburi, mape birou
SERVICII

 

Tiparul Offset! - Tipografie Timisoara

 

Este o metoda de imprimare care s-a dezvoltat de-a lungul timpului. Tiparul offset a fost inventat, din cauza necesitatii de a avea o productie low-cost pentru cantitatile medi, mari si foarte mari de printuri.

Se numeste offset, deoarece procesul cu privire la modul de tiparire a cernelurilor pentru a imprima o imagine este mai special. Cerneala este asezata intr-o cutie speciala, acesata curge pe o placa de metal dupa care cerneala este distribuita la un clilindru offset(covor de cauciuc), urmanda ca aceasta sa se imprime pe hartie.

Tiparul offset, este de cele mai multe ori recomandat in cazul tirajelor peste medie, unde pretul este reglat de cantitatea mare de materiale comandate. In cazul fluturasilor,pliantelor si chiar a afiselor, tirajul minim recomandat ar fi de 500 de buc, unde si claritatea imaginilor si a textului este superioara.

Calitatea servicilor noastre o putem dovedi prin clinetii nostri cat si prin produsele facute pentru acestia, Print and Smile iti garanteaza cea mai buna calitate printre tipografiile din Timisoara.

O echipa tanara si dinamica, pregatita sa realizeze in conditile cele mai bune toate cerintele dumneavoastra, ne-am adaptat si am inteles esentialul, clientul este cel mai important! Prin materialele tiparite la noi, cu ajutorul carora oferiti clinetilor si colaboratorilor dumnevoastra, o imagine superioara/foarte buna despre activitatea pe care o desfasurati.

Calitatea superioara a tiparul offset poate fi folosita si la tiparirea de cartii, reviste sau brosuri, fie ele infoliate sau ne infoliate, capsate lipite sau legate(cusute), te ajuta sa oferi o imagine unica.

 

Tipar Digital - Timisoara

 

Este cea mai moderna metoda de tiparire, care iti creeaza un avantaj net atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, chiar in decurs de cateva ore, la un pret bun si in cantitati de la 1 pana la 500 buc.

Iar pentru tiparirea de tiraje mari, de peste 500 de exemplare, este mai avantajos tiparul offset.

Tiparul digital este al doilea ca utilizare, ideal pentru tirajelor mici si medii, se realizeaza direct din computer, cu o calitate foarte buna si rapida, se pot tipari carti de vizita, felicitari, afise, etichete, invitati si multe altele.

 

 

 

Tipar pe Rotativa! Tipografie rotativa Timisoara

 

Tiparul pe masina de rotativa se preteaza pentru tirajele foarte mari, cu o calitate foarte buna, si costuri reduse per/buc la tirajele fata de tiparul offset sau digital.

Se poate tipari pe diferite suporturi de hartie de 40 g/mp pana la 115g/mp, se foloseste adesea la tiparirea de ziare, cataloage, reviste si brosurii.

Se pot tipari brosurii de dimensiuni A5, A4, A3, si chiar A2, cu urmatoarele pagini: 16 pagini, 32, 48, 96 - toate aceste pagini trebuie asamblate ("intercalate"), cusute cu sârmă şi tăiate uniform, pentru ca revista să capete forma pe care o vedem în chioşcuri.

 

 

 

SERVICII PREPRESS:
Tehnoredactare, Scanare & prelucrare imagine, DTP
TIPAR:
TIPAR OFFSET, TIPAR DIGITAL, FLEXO
SERVICII POST PRESS:
Caserare, Faltuire, Biguire, Brosare, Capsare, Stantare, Inseriere, Embosare, Plastifiere, Lac UV, Lac mat, Termoclei, Masini de cusut cu ata, UV selectiv, Taiere la format, Taiere, Impachetare in folie termoretractabila, Insert, Impachetarea individuala, Folio
DESPRE "PRINT AND SMILE "

 

Suntem Flexibili, Receptivi si deschisi la Inovatie

O echipa tanara si dinamica, pregatita sa realizeze in conditile cele mai bune toate cerintele dumneavoastra, ne-am adaptat si am inteles esentialul, clientul este cel mai important!

Print and Smile vine cu un obiectiv nou de afaceri in industria tiparului. Pentru a depasi mai eficient provocarile de zi cu zi, vom lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a gasi cea mai buna solutie de promovare pe partea tiparului pentru a putea valorifica in avantajul dumneavoastra tendintele pietei.

Produsele Print and Smile ofera tot ceea ce este necesar pentru imaginea dvs. 
Avem mijloacele adecvate si experienta necesara pentru a aborda toate tipurile de tipar: digital, offset, rotativa sau outdoor. Scopul nostru este de a va oferii un produs final de cea mai buna calitate, cele mai bune servicii si cel mai bun pret. Credem ca intrunim cele trei conditii esentiale: calitate, timp de executie si pret - aspect demonstrat de feedbackul primit de clientii nostri, care se bazeaza pe noi de ani de zile.

 

Fa acum o cerere de oferta de pret
Va invitam sa completati formularul de mai jos pentru a trimite o comanda sau un mesaj catre "PRINT AND SMILE ".
Va informam ca TipografiiRomania.ro prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in acest formular (nume, prenume, telefon, email) in scopul inlesnirii contactului intre dumneavoastra si tipografia care va prelua cererea de mai jos. Datele vor fi dezvaluite tipografiilor membre/clientilor nostri. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la current cu activitatea noastra
Nume*
Telefon*
Email*
Oras
Comentariu*
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
ACTUALIZARI
21 Iulie 2014
22 Martie 2014
14 Ianuarie 2014
22 Noiembrie 2013
15 Noiembrie 2013
30 Septembrie 2013
19 Septembrie 2013
10 Septembrie 2013
31 Iulie 2013
22 Iulie 2013
25 Aprilie 2013
18 Martie 2013
17 Ianuarie 2013
9 Ianuarie 2013
10 Decembrie 2012