Servicii tipografice. Lista completa a tipografiilor din Romania. Gaseste oferta de servicii de tiparire perfecta pentru nevoile tale!
Tipografii Romania
registre_bani_personali_730.png
CAUTARE TIPOGRAFIE
Nume tipografie
Judet

G. CANALE & C. SA

G. Canale & C. Sa
JUDET: Ilfov
LOCALITATE/SECTOR: Pantelimon
ADRESA: Str. Cernica, Nr. 47, 077145
TELEFON: 021-351.72.55
FAX: 021-351.72.57
PERSOANE CONTACT
OFFICE
PRODUSE si SERVICII
PRODUSE
Reviste
Carte
Tiparituri pt promotii / comercial:
catalog retaileri, pliante, afise
Tipariturii ptr prezentare:
cataloage, brosuri
SERVICII

Grupul produce toate tipurile de materiale ilustrate: enciclopedii, dictionare, carti, cataloage, reviste ilustrate, materiale promotionale, calendare, publicatii speciale pentru ziare, reviste si lanturi de magazine (retailers, agentii de publicitate, producatori, etc.).


G. Canale & C este una dintre puţinele tipografii care a obţinut acreditarea ISO Fogra respectând parametrii standardului ISO Fogra. Printr-o continuă cercetare şi utilizând o tehnologie avansată, Grupul garantează deasemenea clienţilor săi, reproducerea parametrilor Fogra 39 L pentru imprimarea web.

SERVICII PREPRESS:
Tehnoredactare, Scanare & prelucrare imagine, DTP
TIPAR:
SERVICII POST PRESS:
Caserare, Faltuire, Biguire, Brosare, Capsare, Stantare, Embosare, Plastifiere, Lac UV, Lac mat, Termoclei, Masini de cusut cu ata, UV selectiv, Taiere la format, Taiere, Impachetare in folie termoretractabila, Insert, Impachetarea individuala, Folio
DESPRE "G. CANALE & C. SA"

G. Canale & C şi-a dezvoltat şi modelat caracterul urmărind cu atenţie schimbările ce au avut loc de-a lungul anilor în domeniul tehnologiei, în evoluţia pieţei şi a cererii.
Fondată în anul 1915 de către Giacomo Canale şi asociatul său Giovanni Ajani, ca o afacere de familie, pe parcursul a aproape 100 de ani de activitate, G. Canale & C a devenit un grup de dimensiune europeană care în momentul de faţă cuprinde 3 fabrici şi are 400 de angajaţi.

Evoluţia şi schimbările au contribuit la povestea noastră; 100 de ani pe parcursul cărora ne-am făcut cunoscuţi pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată şi mai competitivă.

Grupul G. Canale & C se află printre cele mai avansate companii din punct de vedere tehnologic din Europa. Reînnoirea continuă a tehnologiei este validată şi sprijinită de eforturile noastre depuse constant în scopul garantării unei calităţi excelente atât în ceea ce priveşte imprimarea cât şi în serviciile prestate.

Fa acum o cerere de oferta de pret
Va invitam sa completati formularul de mai jos pentru a trimite o comanda sau un mesaj catre "G. CANALE & C. SA".
Va informam ca TipografiiRomania.ro prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in acest formular (nume, prenume, telefon, email) in scopul inlesnirii contactului intre dumneavoastra si tipografia care va prelua cererea de mai jos. Datele vor fi dezvaluite tipografiilor membre/clientilor nostri. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la current cu activitatea noastra
Nume*
Telefon*
Email*
Oras
Comentariu*
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
FOTO
G. CANALE & C. SA
G. CANALE & C. SA
G. CANALE & C. SA
G. CANALE & C. SA
ACTUALIZARI
21 Iulie 2014
22 Martie 2014
14 Ianuarie 2014
22 Noiembrie 2013
15 Noiembrie 2013
30 Septembrie 2013
19 Septembrie 2013
10 Septembrie 2013
31 Iulie 2013
22 Iulie 2013
25 Aprilie 2013
18 Martie 2013
17 Ianuarie 2013
9 Ianuarie 2013
10 Decembrie 2012