Servicii tipografice. Lista completa a tipografiilor din Romania. Gaseste oferta de servicii de tiparire perfecta pentru nevoile tale!
Tipografii Romania
registre_bani_personali_730.png
CAUTARE TIPOGRAFIE
Nume tipografie
Judet

Legal

INFORMATII GENERALE

TIPOGRAFIIDINROMANIA opereaza acest site pentru a va furniza informatii despre tipografiile din Romania, serviciile puse la dispozitie si oportunitatile de afaceri. Accesand si folosind acest site sunteti de acord cu fiecare conditie aplicabila in anumite zone ale site-ului precum si cu prezentii termeni legali care reglementeaza utilizarea zonelor respective, a continutului.
TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO.
TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri. TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

COPYRIGHT
Site-ul si continutul sau sunt protejate de legea dreptului de autor si apartine TipografiidinRomania si colaboratorilor lui. Puteti descarca si printa informatii de pe site numai pentru uzul personal, nu in scop commercial sau public. Este intreizsa modificarea sau alterarea in orice mod a imaginilor de pe site.


LOGO-uri si MARCI
Va este interzisa folosirea a oricarei marci sau a oricarui logo care apare pe site fara permisiunea detinatorului acesteia, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.


LINK-URILE CATRE ALTE SITE-URI
Link-urile catre site-ul unui tert sau informatiile despre acesta sunt furnizate doar in ajutorul dumneavoastra. Daca folositi aceste link-uri, veti parasi site-ul Tipografiidin Romania si va veti supune termenilor si conditiilor aplicabile pe site-ul respectiv.TipografiidinRomania nu este raspunzator pentru functionalitatea si/sau continutul acestor site-uri

ERORI si/sau INADVERTENTE
Corectarea erorilor si inadvertentelor. Continutul paginilor personale pot include greseli de tiparire sau alte greseli sau inadvertente si poate fi incomplete sau deposit. TipografiidinRomania isi rezerva dreptul de a correcta orice eroare sau omisune sis a schimbe sau sa actualizeze continutul pagiilor personale oricand fara o prealabila instiintare. Tipografiidin Romania.ro cu toate acestea, nu garanteaza corectarea inadvertentelor si omisiunilor


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Informatiile pe care utilizatorul le furnizeaza site-ului TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO au caracter public, exceptie facand informatiile referitoare la preturi si datele pesonale ale agentilor economici inscrisi pe site (CUI, nr. ONRC, cont, banca). Conturile create pe TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO. Datele acestor conturi apartin utilizatorilor si au un caracter personal. TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO nu va folosi aceste date fara acordul scris al autorilor si nici nu va divulga,sub nici o forma, conturi sau parole, catre alte persoane sau institutii. La cererea expresa a autoritatilor Statului Roman, TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO
REGULI DE SECURITATE
Nu sunt permise
• ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor şi informaţiilor publicate, sau încercarea de a realiza oricare din acestea
• încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site
• încercarea de a accesa serverele sau serviciile tipografiidinromania.ro care nu sunt publice, fără autorizaţie;
• folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming"), sau pentru orice alt scop înafară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese
• violarea oricărei dintre aceste reguli atrage dupa sine răspunderea civilă sau penală.


UTILIZAREA INFORMATIILOR SI SERVICIILOR
Toate informatiile, de orice fel, prezentate pe acest site sunt proprietatea TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO si/sau a colaboratorilor sai si nu pot fi copiate, rescrise sau folosite cu alt scop decat cel informativ, fara acordul scris al autorilor de drept. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atata timp cat este disponibil. TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste materialele informative oferite si nu poarta raspunderea pentru informatiile introduse pe site de persoane fizice sau juridice care folosesc serviciile TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO


TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO nu isi asuma raspunderea pentru inexactitatea sau pierderea informatiilor publicate pe site, sau pentru imposibilitatea accesarii, de catre utilizatori, a serviciilor oferite, din motive tehnice sau comerciale.
Utilizatorii sunt raspunzatori de informatiile furnizate la crearea unui cont pe TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO. De asemenea, sunt responsabili pentru folosirea respectivului cont si a parolei individuale. TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO nu isi asuma raspunderea in cazul instrainarii parolei sau divulgarii acesteia, de catre utilizator, unei terte persoane si nici de accesarea contului de catre alte persoane decat utilizatorul respectivului cont.
Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise folosind TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO, de catre utilizator, prin contul sau, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.
Toate functiile de cautare oferite de TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului.
Mesajele trimise pe adresa TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO, cat si adresele de la care au fost trimise si eventualele raspunsuri din partea noastra, pot fi retinute in istoricul corespondentei site-ului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) TIPOGRAFIIROMANIA.RO are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.  Datele dumneavoastra sunt colectate pentru a  fi folosite in urmatoarele scopuri : reclama, marketing si publicitate; statistica.

Aceste date ne sunt necesare in activitatea pe care o desfasuram. Refuzul dvs. determină imposibilitatea lucrarii/inregistrarii solicitarii dumneavoastra. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:TIPOGRAFIIROMANIA.RO  si colaboratorilor acesteia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la TIPOGRAFIIROMANIA.RO la  adresa sa din Str. Mihai Bravu, nr.64-88, Bl P7, ap.14, sector 2, tel 021.318.25.45 fax. 021.318.25.46 – Departament Juridic.
 
INCHEIEREA ACORDULUI
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul TIPOGRAFIIDINROMANIA.RO si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea sitului TIPORAFIIDINROMANIA.RO utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile impuse de acest site. TIPORAFIIDINROMANIA.RO isi rezerva dreptul de a opri furnizarea serviciilor sale catre un anumit utilizator, sau de a-i refuza acestuia inscrierea pe site, in anumite circumstante sau daca acesta incalca prevederile mentionate mai sus.

ACTUALIZARI
21 Iulie 2014
22 Martie 2014
14 Ianuarie 2014
22 Noiembrie 2013
15 Noiembrie 2013
30 Septembrie 2013
19 Septembrie 2013
10 Septembrie 2013
31 Iulie 2013
22 Iulie 2013
25 Aprilie 2013
18 Martie 2013
17 Ianuarie 2013
9 Ianuarie 2013
10 Decembrie 2012